Lykt T QC ES

Art.nr. LL9802QC

Dette er en håndlykt hvor du kan velge mellom blå, rød, grønn eller hvit lysstråle. Fargen kan enkelt endres ved å vri på lyktehodet, og fargevalg fungerer også når lykten er slått av. Dette er en perfekt lykt der man har behov for flere ulike farger på lyset; her får du alt i én pakke.

Det røde lyset opprettholder nattsynet i mørket, og du kan bruke det til signalisering. Ville dyr vil ikke oppdage det grønne lyset, slik at du ikke forstyrrer de. Det grønne lyset tiltrekker seg heller ikke mygg. Blått lys fungerer godt når du skal følge spor av blod, f.eks til ettersøk av skadet vilt. Det hvite lyset som på en vanlig lykt.

Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lommelykt skaftets ende. Lykten veier 106 gram. Den bruker 3 x AAA - batterier.

LED: 1 x Multicolor LED
Lysstyrke: 140 lumen
Driftstid: MAX: 25 t.
Vekt: 106 gram

Pris 360,00 kr

Vi tilbyr

   Personlig service
   Gratis digital korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Raske leveranser

Spør oss

Ring:

E-post:
post@adprofil.noLedlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Art.nr. LL9802QC
Material Aluminium
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.