Lykt F1R, ladbar, 1000lm, ES

Art.nr. LL8701R

Dette er en oppladbar, vanntett håndlykt med hele 1000 lumen. Lykten er utstyrt med Xtreme LED, og den leveres med rullebeskyttelse. F1R har IP - klasse IPX8 som vil si at den er fullstendig vanntett. Dette er en liten lykt med mye lys som passer perfekt til både arbeid og tur.

Det medfølgende oppladbare batteriet lades enkelt i ladestasjonen. Lykten har en batteriindikator som viser status når du lader, samt et varsel for lavt batteri. På laveste lysstyrke varer batteriene i 60 timer.

Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lommelykt skaftets ende. F1R har tre lysprogrammer: Power, Mid Power og Low Power. Lykten veier 120 gram,og er 115 mm lang. Leveres med oppladbart batteri, ladestasjon, renseklut/-børste, O-ring, håndstropp, lommeklips og taktisk ring.

LED: 1 x Xtreme LED
Lysstyrke: 1000 - 10 lumen
Driftstid: MAX: 60 t - MIN: 3 t
Rekkevidde: 160 - 20 meter
IP - klasse: IPX8
Lengde: 115 mm
Vekt: 120 gram

Pris 1280,00 kr

Vi tilbyr

   Personlig service
   Gratis digital korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Raske leveranser

Spør oss

Ring:

E-post:
post@adprofil.noLedlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Art.nr. LL8701R
Material LED: 1 x Xtreme LED
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.