Lykt F1 minilykt Lithium 400 lumen

Art.nr. LL8701

Dette er en robust, vanntett håndlykt med hele 400 lumen. Lykten er utstyrt med High Power LED, og den leveres med en utskiftbar glassknuser. F1 har IP - klasse IPX8 som vil si at den er fullstendig vanntett. Dette er en liten lykt med mye lys som passer perfekt til både arbeid og tur.

Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lommelykt skaftets ende. F1 har tre lysprogrammer: Power, Low Power og Strobe. Lykten veier kun 70 gram,og er 90 mm lang. Den bruker 1 x CR 123A 3V - batteri. Leveres med to sett batterier, O-ring, renseklut, håndstropp, lommeklips og taktisk ring.

LED: 1 x High Power LED
Lysstyrke: 400 - 60 lumen
Driftstid: MAX: 3,5 t - MIN: 2 t
Rekkevidde: 100 - 60 meter
IP - klasse: IPX8
Lengde: 90 mm
Vekt: 70 gram

Pris 720,00 kr

Vi tilbyr

   Personlig service
   Gratis digital korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Raske leveranser

Spør oss

Ring:

E-post:
post@adprofil.noLedlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Art.nr. LL8701
Material LED: 1 x High Power LED
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.