Lykt P14 800 lm ES

Art.nr. LL500901

Dette er en liten og kraftig håndlykt med hele 800 lumen. P14 har Advanced Focus System og Rapid Focus, slik at du kan stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lommelykt skaftets ende.

P14 har tre lysprogrammer: Power, Low Power og Boost. Boost - funksjonen gir kortvarig maksimal lysstyrke når du trenger sterkt lys. Lykten veier 350 gram, og er 198 mm lang. Den bruker 4 x Mignon (AA) 1,5V - batterier. Leveres med 1 sett batterier, taske og håndstropp.

LED: 1 x Xtreme LED
Lysstyrke: 800 - 40 lumen
Driftstid: MAX: 50 t - MIN: 1 t
Rekkevidde: 350 - 110 meter
IP - klasse: IPX4
Lengde: 198 mm
Vekt: 350 gram

Pris 640,00 kr

Vi tilbyr

   Personlig service
   Gratis digital korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Raske leveranser

Spør oss

Ring:

E-post:
post@adprofil.noLedlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Art.nr. LL500901
Material Aluminium
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.