Lykt P5R 420 lm ES

Art.nr. LL500897

Dette er en liten, lett og energibesparende håndlykt med hele 420 lumen. P5R veier knapt 75 gram,og er kun 117 mm lang. Dette er en liten lykt med mye lys som passer perfekt i lommen, i tursekken eller i hanskerommet.

Lykten lades opp ved hjelp av Ledlensers Floating Charge System. Dette er et magnetisk ladesystem, slik at lykten enkelt kan lades uten å fjerne batteriene fra lykten. Du vil ha full kontroll over lyktens status når den lades. I tillegg varsler lykten når den har lavt batterinivå.

Med Advanced Focus System og Rapid Focus kan du stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lommelyktskaftets ende.

Vekt inkludert batterier: 75g. Driftstid: 15 timer. Rekkevidde: 240 m.

LED: 1 x High Power LED
Lysstyrke: 420 - 20 lumen
Driftstid: MAX: 15 t - MIN: 3 t
Rekkevidde: 240 - 50 meter
IP - klasse: IPX4
Lengde: 117 mm
Vekt: 75 gram

Pris 880,00 kr

Vi tilbyr

   Personlig service
   Gratis digital korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Raske leveranser

Spør oss

Ring:

E-post:
post@adprofil.noLedlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Art.nr. LL500897
Material Aluminium
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.