Hodelykt H4R ES 250lm

Art.nr. LL501098

Den oppladbare versjonen av H4 fokuserer også på perfekt belysning. Den belyser nesten hele menneskets synsfelt og muliggjør både romlig og perifert syn. Ideell for de som har et klart mål i tankene og fortsatt ønsker å holde øye med omgivelsene deres - for eksempel elektrikere, mekanikere eller kvelden barnevogner. Og slik at du ikke er plutselig i mørket, advarer H4R med lavt batterinivå ved hjelp av et blinkende signal og bytter til backup-modus. Sikkert er sikkert.

Lysstyrke: 250 lumen, Batteritid 40 timer, Lyslengde 35 meter, Vekt 95g

Pris 480,00 kr

Vi tilbyr

   Personlig service
   Gratis digital korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Raske leveranser

Spør oss

Ring:

E-post:
post@adprofil.noLedlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Art.nr. LL501098
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.