Hodelykt H7R.2, 300lm, ES

Art.nr. LL7298

Dette er en praktisk og oppladbar hodelykt, som med sin ergonomiske passform gjør at du knapt merker at du har den på hodet. Maksimal lysstyrke er 300 lumen, som gir godt lys opp til 160 meter. H7R.2 er egnet for brukere som trenger en komfortabel hodelykt til hverdagsbruk. Hodelykten har Advanced Focus System og Turning Focus slik at du kan stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet.

Lykten kan brukes med oppladbare Li - ion batterier (medfølger) og den lades via USB - kabel. Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 30 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 4 timer. Maksimal lysstyrke er 300 lumen som gir godt lys ut til 160m. Lysintensiteten kan dimmes helt ned ved hjelp av regulatoren på batterikassen, og således tilpasses enhver situasjon. Lykten er utstyrt med rødt bakovervendt lys, som sørger for at du blir sett av andre når du beveger deg utendørs i mørket.

H7R.2 har fire lysprogrammer: Power, Low Power, Boost og Blink. Lykten veier 165 gram. Leveres med oppladbart batteri og USB- kabel.

LED: 1 x High Power LED
Lysstyrke: 300 - 20 lumen
Driftstid: MAX: 30 t - MIN: 4 t
Rekkevidde: 160 - 50 meter
IP - klasse: IPX6
Vekt: 165 gram

Pris 880,00 kr

Vi tilbyr

   Personlig service
   Gratis digital korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Raske leveranser

Spør oss

Ring:

E-post:
post@adprofil.noLedlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Art.nr. LL7298
Material Aluminium, elastisk stoff
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.