Hodelykt H7.2, 250lm, ES

Art.nr. LL7297

Dette er en praktisk og lett hodelykt, som med sin ergonomiske passform gjør at du knapt merker at du har den på hodet. Maksimal lysstyrke er 250 lumen, som gir godt lys opp til 160 meter. H7.2 er egnet for brukere som trenger en komfortabel hodelykt til hverdagsbruk. Hodelykten har Advanced Focus System og Turning Focus slik at du kan stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet.

Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 30 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 5 timer. Maksimal lysstyrke er 250 lumen som gir godt lys ut til 160m. Lysintensiteten kan dimmes helt ned ved hjelp av regulatoren på batterikassen, og således tilpasses enhver situasjon.

H7.2 har fire lysprogrammer: Power, Low Power, Boost og Blink. Den bruker 4 x Micro (AAA) 1,5V - batterier. Lykten veier 165 gram. Leveres med to sett batterier.

LED: 1 x High Power LED
Lysstyrke: 250 - 20 lumen
Driftstid: MAX: 30 t - MIN: 5 t
Rekkevidde: 160 - 50 meter
IP - klasse: IPX6
Vekt: 165 gram

Pris 640,00 kr

Vi tilbyr

   Personlig service
   Gratis digital korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Raske leveranser

Spør oss

Ring:

E-post:
post@adprofil.noLedlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Art.nr. LL7297
Material Aluminium, elastisk stoff
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.