Hodelykt MH2 100lm

Art.nr. LL501511

Dette er en komfortabel og enkel hodelykt med maksimal lysstyrke på 100 lumen. Med en vekt på 105 gram, er Ledlenser MH2 en meget lett hodelykt som egner seg godt til både hverdags- og tur. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet, og den har transportlås for å unngå at den tennes under transport. Den har både hvitt og rødt lys.

Innstilt på minimum lysstyrke lyser den i opptil 40 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 10 timer. Maksimal lysstyrke er 100 lumen som gir godt lys ut til 100m. MH2 har tre lysprogrammer: Power, Low Power og Blink. Den bruker 3 x Micro (AAA) 1,5V - batterier.  Lykten veier 105 gram. Leveres med batterier.

LED: 1 x Power LED
Lysstyrke: 100 - 15 lumen
Driftstid: MAX: 40 t - MIN: 10 t
Rekkevidde: 100 - 30 meter
IP - klasse: IPX6
Vekt: 105 gram

Pris 280,00 kr

Vi tilbyr

   Personlig service
   Gratis digital korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Raske leveranser

Spør oss

Ring:

E-post:
post@adprofil.noLedlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Art.nr. LL501511
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.