Såpeflak Soap Leaves(50)

Art.nr. LV62000

Dette er 50 stk. løvtynne såpeflak i en praktisk, liten beholder. Hvert såpeflak holder til én hånd-eller ansiktsvask. Flakene brukes enkelt ved å blande det ut i vann. Dette er en praktisk løsning for nødvendig renhold på tur.

Vekt: 14 gram. Størrelse: 45 x 15 x 67 mm.

Pris 47,20 kr

Vi tilbyr

   Personlig service
   Gratis digital korrektur
   Kvalitetsprodukter
   Raske leveranser

Spør oss

Ring:

E-post:
post@adprofil.noLifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Art.nr. LV62000
Material Miljøvennlig såpe.
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.