Om oss

For oss er personlig samarbeid viktigere enn noe annet

Mye kompetanse og erfaring

Aksess & Daylight AS er totalleverandør av tekstiler, gave- og reklameartikler. Gjennom et stort nettverk av leverandører tilbyr vi så vel unike spesialprodukter, som merkevarer og andre standardprodukter med profilering. For å møte behov for nye produkter, besøker vi regelmessig leverandører og messer.

Mer enn 50 år i bransjen har gitt oss et bredt kontaktnett over hele verden, både om produkter og produksjonstekniske muligheter og begrensinger, og mange av våre trofaste medarbeidere har vært i firmaet både 20 og 30 år.

I et tøffere forretningsklima med global konkurranse blir personlig service avgjørende. Det holder ikke å bli lagt merke til, du må bli likt også. Derfor må du velge de riktige produktene for markedsføringen din.

Vi anstrenger oss for å bli kjent med firmaet ditt fordi vi er overbevist om at grunnlaget for sterke og stabile varemerker ligger i holdninger og verdier.

Vi tar miljøet på alvor og er ISO-sertifisert i miljø 14001. Vi fremmer miljøprodukter der det er mulig, har egne miljøkampanjer, foredrag om miljø, egne miljøvennlige giveaways osv.

Vi har lang erfaring og har jobbet med noen av Norges største varemerker innen profilbransjen. Det er en trygghet.